Over PhoneFox.nl

Even voorstellen…

PhoneFox.nl is in het leven geroepen omdat wij zien dat er veel vraag is naar informatie en benodigdheden omtrent vervangende smartphone onderdelen. Veel consumenten zien een dure reparatie via een reparatiewinkel als een doorn in het oog.

Wij proberen via deze site zoveel mogelijk informatie aan te bieden wat betreft doe-het-zelf reparaties, om jou er van te overtuigen dat veel reparaties redelijk gemakkelijk zelf uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast bieden wij de juiste benodigdheden aan in onze webshop tegen zeer scherp geprijsde tarieven.

PhoneFox.nl is de volwaardige opvolger van iphone-onderdelen-reparatie.nl (tevens opgericht door Niels), naast informatie omtrent iPhone onderdelen bieden wij nu ook informatie en onderdelen aan voor o.a Samsung toestellen. In de toekomst zullen wij kijken over er ook behoefte is naar andere merken. Heb je een tip of een verzoek? Laat het ons dan weten!

PhoneFox.nl biedt jou de service, snelheid en kwaliteit die we zelf ook graag ervaren als iets vakkundig gerepareerd moet worden!

Niels  – Oprichter PhoneFox.nl & iPhone-onderdelen-reparatie.nl

Waarom PhoneFox.nl?

Om te laten zien waarom wij denken dat PhoneFox.nl voor jou de beste keuze is hebben wij een lijst met onze sterkste eigenschappen opgesteld over hoe voorgaande klanten over ons denken. Daarnaast krijgen wij dagelijks feedback van onze klanten via The Feedback Company. Neem ook eens een kijkje wat zij over ons vertellen!

Scherpe prijzen
3 maanden garantie
Beste kwaliteit onderdelen
Smarphone reparaties sinds 2011
Factuur voor bedrijf of verzekering
Al meer dan 6.500 tevreden klanten
Reparatie -klaar terwijl u wacht- service
Voor 15:00 uur besteld = Morgen in huis!

Je ziet hier slechts enkele van onze sterke punten. We kunnen nog wel even doorgaan met ‘opscheppen’ over onszelf maar we willen graag dat je het zelf ook ervaart en dat je dan achteraf kunt zeggen; ze hadden inderdaad gelijk, die mensen van PhoneFox.nl. Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel, we streven dan ook naar 100% klanttevredenheid.

Onze missie:

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zelf een smartphone te repareren voor een betaalbare prijs! Vanuit dat oogpunt leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten met betrekking op het herstellen en beschermen van smartphones.

We helpen je dan ook graag met het oplossen van je probleem. We hebben voor verschillende type smartphones handleidingen geschreven over de meest voorkomende problemen bij het repareren van een toestel. Deze handleidingen kun je terugvinden op onze Handleidingen-pagina. Staat jou oplossing hier niet tussen? Stel dan een vraag op ons Forum dan zullen wij of een forumlid proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken via het Contactformulier, E-mail, Whatssapp, Forum of Chat. Deze gegevens kun je vinden op onze Contactpagina.

Vorige week een iPhone 6 accu gekocht, 1 dag later had ik hem binnen, super!

Lars WieringaBedankt jongens.

Bedankt jongens voor het vervangen van mij iPhone 7 scherm! Klasse service.

Sabine S.
Super snelle service, geweldige uitleg op de website how-to-do, batterij vervangen zonder problemen!
Lia

Ik had mijn iphone laten vallen en was de achterkant kapot. snel nieuwe besteld en zelf vervangen 🙂

HJ. Verhoeven

Hartstikke bedankt, dit is wat ik zocht.

Estherhelemaal happy

Het is gelukt!! Had even moeite om het clipje terug te plaatsen maar na 3x het filmpje te hebben gezien lukt het 😀

Pim Barelds

Bedankt voor de uitleg. Vooral de video’s zijn erg handig.

Dirk van Aalten

De achterkant die ik besteld had kwam kapot in de brievenbus. Na een mailtje kreeg ik 2 dagen later gratis een nieuwe die gelukkig wel heel was. Echt klasse service, petje af.

Gerben vd L.

2 woorden: goedkoop en goed :)

Stefan H.

1 dag later mijn bestelling in huis, super snel!

Wim

Geweldige service en klantvriendelijkheid! 10/10

Nicole
kei goeie service
Rudy Anja
Goed, snel geleverd en prima kwaliteit!
J. Zuurhout
Onderdelen correct verpakt.
Alles volgens afspraak. Extra vragen simpel en snel via mail
Dennis Tilburg