Deel je kennis en verdien gratis producten!

Wij van Phonefox.nl willen graag een bijdrage leveren aan de informatievoorziening omtrent smartphonereparaties en aanverwante zaken.

Daarom hebben wij handleidingen geschreven over hoe je (bepaalde) smartphones zelf kunt repareren omdat wij vinden dat iedereen gratis toegang moet hebben tot deze informatie. We proberen het aanbod van deze handleidingen in de toekomst nog te vergroten!

Vanuit deze gedachte hebben wij een forum opgericht. Hier kun jij vragen stellen over een smartphones en/of bijhorende reparaties. Wij proberen je vragen hier, waar mogelijk, zo snel mogelijk te beantwoorden.

Omdat er veel meer mensen zijn met kennis / ervaringen over bepaalde smartphones willen wij hen graag stimuleren om bij te dragen aan het forum. Dit doen wij door gratis producten weg te geven aan de meest actieve bijdragers van het forum.

Hoe verdien ik een gratis product?

Iedere maand wordt de TOP 3 beloond met een gratis product.

Je kunt punten verdienen door de volgende handelingen:

  • Een vraag stellen op het forum (5 punten)
  • Een antwoord geven op een vraag (25 punten)
  • Lid worden van het forum (10 punten)

Als de maand is afgelopen begint de teller weer op 0. Ben jij in de TOP 3 belandt dan krijg je een bericht van ons en dan zorgen wij er voor dat het gratis product zo snel mogelijk jou kant op komt.

Succes!

Welke gratis producten kun je deze maand verdienen?

  • 1e plaats: waardebon ter waarde van 25,-

  • 2e plaats: waardebon ter waarde van 15,-
  • 3e plaats: waardebon ter waarde van 10,-